Na této kouřem provoněné stránce se s vámi chceme nepravidelně dělit nejen o zajímavosti z našich provozů (najdete tu tedy i něco z Němého Medvěda a nebo Dobrého Kance), ale například i o kulturní tipy, nahlédnutí pod pokličku jak věci děláme, a čas od času připravíme rozhovor s někým z našeho velkého týmu.
Stres z nákupu dárků na poslední chvíli, nestíhání vánočního úklidu a už snědené vánoční cukroví nám nesmí přes práh. Pro naše hosty jsme si připravili na 23. prosince večer plný pohodové hudby, skvělého jídla a pití a nefalšované vánoční pohody. A to bychom nebyli v Brlohu, abychom to nevzali trochu po americku.
Jak vlastně vznikl Brloh Bar? Náhoda? Štěstí? Nebo obojí? A jakou cestu jsme vlastně za ten necelý rok od otevření urazili? Přečtěte si pohled jednoho z majitelů Brlohu, Martina Medka, o tom, jaké je to plnit nejen své sny.
Jsme nadšení, že jsme se pustili do organizace pásma degustací, protože víme, že svět kvalitních rumů, whiskey a vína je velmi široký a opravdu stojí za poznání. Přečtěte si, co o návštěvě degustací říkají sami návštěvníci.
Hlavní pýchou Brloh Baru jsou míchané koktejly. Receptury našich signature drinků vytvořil Tomáš Nyári se svým týmem. Sice se u toho inspirovali čtyřmi živly, ale šli proti prvnímu dojmu.
Jste z Mělníka a čtete měsíčník Radnice? Pak jsme pro vás připravili speciální inzerát, který za použití smartphone ukáže mnohem víc než se na první pohled zdá.
Víte kolik piv se u nás za celý rok vypilo? A chcete vědět jaká jsou nejoblíbenější jídla nebo kolik tun hranolek naši hosté za rok spořádali?
Poznejte bohatý svět těch nejlepších whisk(e)y, rozmanitost rumů z Karibiku a Kuby nebo jedinečnost pečlivě vybraných vín, která můžete v našem baru ochutnat!
Ani nevím, kde mám po tomto tak trochu šíleném roce začít a kde skončit. Stalo se toho tolik, že snad ani jeden příspěvek nestačí.