Ohlédnutí za rokem 2022

Pěkně vyuzený Blog | 01. 01. 2023 | medvěd / kanec / mělník / nový rok | doba čtení cca: 2 min.

Ani nevím, kde mám po tomto tak trochu šíleném roce začít a kde skončit. Stalo se toho tolik, že snad ani jeden příspěvek nestačí. 

Náš milovaný Němý Medvěd - Minipivovar & Beer Bar oslavil 10 let své existence. Koho by to tenkrát napadlo. A že to byla pořádná párty, kterou okořenil jedinečný PRAGO UNION (official)! Byla to jízda! 
Dobrý Kanec - Hostinec s hrdostí vstoupil do třetího roku od otevření a my máme velkou radost, že okruh věrných zákazníků se stále rozšiřuje! Na zdraví! 
No a do toho všeho jsme otevřeli Brloh Barbecue a Brloh Bar. A je to tedy jízda. Víme, že máme ještě spoustu práce před sebou a neusínáme na vavřínech. To ani neumíme. Jsme si vědomi toho, že se jedná o naprosto jedinečný projekt, který jsme si před lety vysnili a je pro nás stále tak trochu neuvěřitelné, že se povedlo ho zrealizovat. 
A aby toho nebylo málo, tak jsme si ještě nadělili dárek v podobě Němý Medvěd - Catering. Protože – když už máme tři restaurace a bar a sál – tak proč nedělat radost i mimo naše doupata a nabízet naše služby i jinde? Svatba, večírek, konference, párty? Není problém - hurá do toho! 
Snů bylo a je dost. Sny jsou ale od toho, aby se plnily, no ne? 



Nikdy by se naše sny nepodařilo realizovat bez týmu, který je okolo nás. Je nás čím dál tím víc, ale i tak si troufáme říct, že jsme v našich podnicích obklopeni takovou naší druhou rodinou. Občas to s námi nemají jednoduché, ale to s námi nebylo nikdy.  Jim patří obrovský dík.  Bez nich bychom se nikdy nedostali, tam kde jsme nyní. Teď nás o to více mrzí, že nemáme na sociálních sítích společnou firemní fotografii, protože by si na ní zasloužili být právě oni! 


Nikdy by se to vše nepodařilo také bez vás, bez našich zákazníků. Díky za to, že k nám stále nalézáte cestu. Je nám ctí, že můžeme dělat vaše dny a večery zase o něco lepší! 

 

A poslední nejosobnější poděkování patří našim ženám a našim dětem. Patří Páje, Helče, Matějovi, Sáře, Kubovi, Jonášovi, Emce a Aničce. Díky, že s námi máte trpělivost. Občas je jí potřeba více než dost. Bez vás a vaší podpory by se ty naše sny nikdy nedokázaly splnit. I když ten největší sen se nám vlastně splnil – máme vás! 

 

Tak tedy vzhůru do dalšího roku, který bude, doufáme, pro nás všechny zase o něco lepší než ten předchozí. Doufáme, že to bude rok ve znamení dobrého jídla, pití a ještě lepší nálady. Ale také doufáme, že to bude rok míru, porozumění a pokory. Protože naše společnost to potřebuje jako sůl! 

 

Díky, přejeme šťastný nový rok! 
Martin & Petr


Nemáte sociální sítě, ale ani tak nechcete přijít o novinky z Brlohu?

Přihlaste se ke kouřem vyvoněnému newsletteru.

Chci novinky e-mailem

Chcete se k nám podívat a dopřát si atmosféru Brlohu?

Rezervujte si svůj stůl včas...

Rezervace

Všechny články z našeho blogu:




Instagram

Sledujte naše sociální sítě

Ikona site Facebook Ikona site Instagram

Nemáte sociální sítě, ale ani tak nechcete přijít o novinky z Brlohu?

Přihlaste se ke kouřem vyvoněnému newsletteru.

Chci novinky e-mailem

Zavřít